0Mi Bolsa (0)

Inicio

W. W. Norton & Company 0393329429

WHAT EINSTEIN TOLD HIS COOK: KITCHEN SCIENCE EXPLAINED

Autor: Wolke, Robert L.

Editorial: W. W. Norton & Company

What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained

Disponibilidad: En existencia

$ 312

Vista General Rápida

University of Pittsburgh chemistry professor and award-winning "Washington Post" food columnist Wolke provides reliable and witty explanations for the most burning food questions, while debunking misconceptions 368 pp.
Detalles
University of Pittsburgh chemistry professor and award-winning "Washington Post" food columnist Wolke provides reliable and witty explanations for the most burning food questions, while debunking misconceptions 368 pp.
Información Adicional
Nombre WHAT EINSTEIN TOLD HIS COOK: KITCHEN SCIENCE EXPLAINED
No. Ref. (SKU) 9780393329421
Editorial W. W. Norton & Company
Género N/A
Autor Wolke, Robert L.
ISBN 0393329429
EAN 9780393329421
Idioma Inglés
Año 2008
Formatos Rústico
Número de páginas 350
Edición N/A
Novedad N/A

Opiniones y Calificaciones

Sé el primero en escribir un comentario

Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, inicia sesión o regístrate.